Yacht Devices YDHS-01N - Fukt- och temperatursensor för NMEA 2000

  • 1 720 kr
  • 1 651 kr

YACHT DEVICES YDHS-01N, är en enhet som förser plottrar och instrument med luftfuktighet, lutfttemperatur och beräknad daggpunkt.

Dela
Artikelnummer: YDHS-01N
Leverantör: Yacht Devices

YACHT DEVICES YDHS-01N, är en enhet som förser plottrar och instrument med luftfuktighet, lutfttemperatur och beräknad daggpunkt. Det är bara att ansluta enheten till ett NMEA 2000-nätverk för att få tillgång till informationen. Produkten kan till exempel användas för övervakning av vädret och dimprognos, övervakning av vattenintag eller fukt i skåp samt övervakning av olika rum.

YDHS-01 kan styra NMEA 2000 switch-enheter som stödjer PGN 127502, vilket gör det möjligt att per automatik starta t.ex. en fläkt om luftfuktigheten är för hög. Enheten har en högkvalitativ sensor som ger ±2 % relativ luftfuktighet (RH) och med ±0.3°C noggrannhet i nästan hela mätområdet. Kan mäta från 0 till 100 % RH and -40 till +120°C.

Enheten kan konfigureras för att skicka ut inomhus- eller utomhustemperatur eller luftfuktighet. Det görs enkelt med programmet CAN LogViewer eller med mjukvara från Actisense (NMEA Reader) eller Maretron (N2KAnalyzer), eller från en plotter genom en smart sekvens. Konfiguration av datainstanser stödjs också så att det går att ha flera enheter i samma nätverk.


YDHS-01 finns i flera versioner:

  • YDHS-01N med NMEA 2000-kontakt
  • YDHS-01R med SeaTalk NG-kontakt


Bra produktrelaterade länkar: