Victron Energy - AC-Energimätare VM-3P75CT, 3-fas, max 75A per fas

  • 3 860 kr
  • 3 783 kr
Lowest price at PriceRunner

VICTRON ENERGY REL200100100, är en AC-Energimätare som vanligtvis används i ett Energilagringssystem, för att mäta kraften och energin,

Dela
Artikelnummer: REL200300100
EAN: 8719076059462
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY REL200100100, är en AC-Energimätare som vanligtvis används i ett Energilagringssystem, för att mäta kraften och energin för hela applikationen vid distributionsboxen och minimerar energiimporten eller exporten till nätet. De kan även användas för att mäta uteffekten på en solcellsväxelriktare eller AC- belastningar och visa data på GX-enheter såsom the Cerbo GX eller Ekrano GX och VRM-portalen.

Trefasig energimätare med Ethernet- och  VE.Can-kommunikationsportar
Victrons Energy Meter är en standardenhet för att mäta effekt och energi på enfas- och trefastillämpningar, exempelvis vid fördelningslådan eller för att mäta utgången på en solcellsväxelriktare, AC-generator eller utgången på en växelriktare och växelriktare/laddare.

Hög uppdateringshastighet
Energimätaren beräknar RMS-effektvärden för varje fas och översänder dem med hög hastighet över VE.Can eller Ethernet, vilket leder till än mer precisa mätningar av effektförbrukning, nätimport och nätinmatning, i exempelvis ett ESS-system.

Gör uppsättningen till en barnlek
Energimätaren är framtagen för enkel integration och den fungerar utanför lådan (Plug and Play) som en nätmätare för de flesta systemen. Konfigurering (via VictronConnect) krävs endast för att ändra rollen (nätmätare, solcellsväxelriktare, AC-generator eller AC-belastningsmätare) och manuell IP-konfigurering istället för standard DHCP.

Fjärrövervakning var som helst ifrån
Dess data visas i appen VictronConnect, en GX-enhet, såsom Cerbo GX eller Ekrano GX och vår VRM-portal.

Installation utan ansträngning med strömtransformatorer av snäpptyp
Använder strömtransformatorer av klämtyp för att känna av strömmen korrekt, utan att behöva ändra kablarna på en befintlig installation.

Vektor-registreringsmetod
Använder vektor-registreringsmetod (vektorerna på varje fas L1, L2 och L3 summeras).


Bra produktrelaterade länkar: