Victron Energy - MultiPlus-II GX 48/5000/70-50 230V

  • 18 540 kr
  • 15 678 kr
Lowest price at PriceRunner

VICTRON ENERGY PMP482506000, MultiPlus-II GX är en växelriktare/laddare med inbyggt enhetsnätverk.

Dela
Artikelnummer: PMP482506000
EAN: 8719076036944
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY PMP482506000, MultiPlus-II GX är en växelriktare/laddare med inbyggt enhetsnätverk. MultiPlus-II GX kommunicerar med en solcellsladdare, batterier och andra enheter för att styra ett nätanslutet, icke-nätanslutet eller fjärrstyrt kraftverk. Den klarar av parallelldrift för ökad effektutgång, eller ökad batterladdningshastighet och MultiPlus-II GX kan även ställas in för trefasdrift. En mängd avancerade funktioner - såsom oavbruten strömförsörjning, inställning av belastningsgränser och komplettering av begränsad tillgång på nätström med batteriström - kan alla styras direkt från din telefon eller smarta enhet. Även fjärrstyrning är möjligt.

En MultiPlus-II med LCD- och GX-funktion
MultiPlus-II GX integrerar en MultiPlus-II växelriktare/laddare och en GX-enhet med en display för 2 x 16 tecken.

Display och Wi-Fi
Displayen läser av parametrar från batteri, växelriktare och solcellsladdningsregulator. Du kan få tillgång till samma parametrar med en smarttelefon eller en annan enhet som är anpassad för Wi-Fi.

Användningsområden:
MultiPlus-II GX är avsedd att användas när det krävs ytterligare gränssnitt för andra produkter och/eller fjärrövervakning, som t.ex. nätanslutna eller icke-nätanslutna energilagringssystem och vissa mobila applikationer.

Parallell- och trefasdrift
Endast en GX-enhet krävs för parallell- och trefasdrift.

GX-enhet
Den integrerade GX-enheten innehåller:

  • Ett BMS Can-gränssnitt. Detta kan användas för att ansluta till ett kompatibelt CAN-bus hanterat batteri. Observera att detta inte är en VE.Can-kompatibel port.
  • En USB-port.
  • En Ethernetport.
  • En VE.Direct-port.


Bra produktrelaterade länkar: