Victron Energy - Phoenix Inverter 24/3000 230V VE.Bus

  • 21 860 kr
  • 17 141 kr

VICTRON ENERGY PIN243020000, Phoenix Växelriktare ger en ren sinusvåg på utgången, hög toppeffekt och hög verkningsgrad.

Dela
Artikelnummer: PIN243020000
EAN: 8719076023722
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY PIN243020000, Phoenix Växelriktare ger en ren sinusvåg på utgången, hög toppeffekt och hög verkningsgrad. Kombinerade högfrekvens- och linjefrekvensteknologier säkerställer det bästa av båda världarna. Sortimentet omfattar 1 200 VA till 5 000VA per modul.

Skalbar: Upp till sex Phoenix växelriktare 3000 kan köras parallellkopplade i enfas, i delad fas och i trefas-konfiguration. 

SinusMax - Överlägsen teknik
Phoenix Växelriktare är utvecklade för yrkesverksamhet och lämpar sig för de flesta applikationer. Designkriterierna har varit att producera en sann sinusomvandlare med optimerad effektivitet utan kompromissa med prestandan. Resultatet är en högkvalitativ produkt som är kompakt, lätt i vikt och kan leverera ström problemfritt till alla laster.

Extra start kraft
En unik egenskap hos SinusMax-tekniken är den mycket höga start kraften, betydligt högre prestanda än vad som erbjuds av konventionell högfrekvens teknik. Phoenix Växelriktare är väl lämpade för att starta svåra belastningar som kylkompressorer, elmotorer och liknande apparater.

Praktiskt taget obegränsad effekt tack vare parallell- och 3-fas-funktion
Upp till 6 växelriktare kan arbeta parallellt för att uppnå högre effekt. Sex 24/5000 enheter till exempel, kan ge 24kW / 30kVA uteffekt. Drift i 3-fas konfiguration är också möjlig.

För att överföra lasten till en annan AC -källa: den automatiska överföringsomkopplaren
Om en automatisk överföringsomkopplare krävs rekommenderar vi att du använder MultiPlus -växelriktaren/laddaren istället. Omkopplaren ingår i dessa produkter och laddningsfunktionen för MultiPlus kan inaktiveras. Datorer och annan elektronisk utrustning kommer att fortsätta att fungera utan avbrott eftersom MultiPlus har en mycket kort omkopplingstid (mindre än 20 millisekunder).

Kommunikationsgränssnitt
Dessa större modeller av Phoenix växelriktare har en VE.Bus -port. Allt du behöver för att ansluta till din dator är en MK3- USB VE.Bus till USB -gränssnitt (se under tillbehör). Tillsammans med VictronConnect- eller VEConfigure -programvara, som kan laddas ner gratis från Victron Energys webbplats, kan parametrarna för växelriktarna anpassas. Detta inkluderar utspänning och frekvens, över- och underspänningsinställningar och programmering av reläet. Detta relä kan till exempel användas för att signalera flera larmtillstånd, eller för att starta en generator. Växelriktarna kan också vara ansluten till en GX -enhet (t.ex. Cerbo GX) för övervakning och kontroll.


Bra produktrelaterade länkar: