Victron Energy - Phoenix Inverter Compact 12/2000 230V VE.Bus

  • 13 930 kr
  • 12 007 kr

VICTRON ENERGY CIN122200000, Phoenix Inverter Compact (Phoenix Växelriktare Compact) är en ren sinusvågsväxelriktare med hög verkningsgrad.

Dela
Artikelnummer: CIN122200000
EAN: 723193839942
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY CIN122200000, Phoenix Inverter Compact (Phoenix Växelriktare Compact) är en ren sinusvågsväxelriktare med hög verkningsgrad. Den är utvecklad för professionell användning och är lämplig för en mängd olika användningsområden.
Phoenix Inverter Compact finns tillgänglig från 1200VA upp till 2000VA i 12V eller 24V.

SinusMax - Överlägsen teknik
Phoenix Växelriktare är utvecklade för yrkesverksamhet och lämpar sig för de flesta applikationer. Designkriterierna har varit att producera en sann sinusomvandlare med optimerad effektivitet utan kompromissa med prestandan. Resultatet är en högkvalitativ produkt som är kompakt, lätt i vikt och kan leverera ström problemfritt till alla laster.

Extra start kraft
En unik egenskap hos SinusMax-tekniken är den mycket höga start kraften, betydligt högre prestanda än vad som erbjuds av konventionell högfrekvens teknik. Phoenix Växelriktare är väl lämpade för att starta svåra belastningar som kylkompressorer, elmotorer och liknande apparater.

Praktiskt taget obegränsad effekt tack vare parallell- och 3-fas-funktion
Upp till 6 växelriktare kan arbeta parallellt för att uppnå högre effekt. Sex 24/5000 enheter till exempel, kan ge 24kW / 30kVA uteffekt. Drift i 3-fas konfiguration är också möjlig.

För att överföra lasten till en annan AC -källa: den automatiska överföringsomkopplaren
Om en automatisk överföringsomkopplare krävs rekommenderar vi att du använder MultiPlus -växelriktaren/laddaren istället. Omkopplaren ingår i dessa produkter och laddningsfunktionen för MultiPlus kan inaktiveras. Datorer och annan elektronisk utrustning kommer att fortsätta att fungera utan avbrott eftersom MultiPlus har en mycket kort omkopplingstid (mindre än 20 millisekunder).

Kommunikationsgränssnitt
Dessa större Phoenix inverter -modeller har en VE.Bus -port. Allt du behöver för att ansluta till din dator är en MK3- USB VE.Bus till USB -gränssnitt (se under tillbehör). Tillsammans med VictronConnect- eller VEConfigure -programvara, som kan laddas ner gratis från Victron Energys webbplats, kan parametrarna för växelriktarna anpassas. Detta inkluderar utspänning och frekvens, över- och underspänningsinställningar och programmering av reläet. Detta relä kan till exempel användas för att signalera flera larmtillstånd, eller för att starta en generator. Växelriktarna kan också vara ansluten till en GX -enhet (t.ex. Cerbo GX) för övervakning och kontroll.


Bra produktrelaterade länkar: