ARCO - Zeus generatorregulator inkl kablage och tempsensorer, BT, Wifi, N2K, 12-48V

 • 13 200 kr
 • 12 936 kr
Lowest price at PriceRunner

ARCO ZEUS, är en "High Energy Alternator Regulator" och är den enda externa högenergi generatorregulatorn med Bluetooth-funktion.

Dela
Artikelnummer: AZ1000
EAN: 860010719206
Leverantör: Arco Marine

ARCO ZEUS, är en "High Energy Alternator Regulator" och är den enda externa högenergi generatorregulatorn med Bluetooth-funktion (ingen extra utrustning krävs) och en dedikerad app (för IOS och Android) som möjliggör enkel installation och konfiguration. Med sitt intuitiva gränssnitt har du tillgång till information om ditt system som du aldrig haft tidigare. Denna information gör att du kan reglera ditt system och optimera batteriladdningen och generatorutmatningen, vilket resulterar i en säkrare upplevelse samtidigt som du skyddar din investering i energisystemet.

Zeus är den enda generatorregulatorn som kan läsa av två shunts samtidigt (batterishunt och generatorshunt). Denna funktion gör det möjligt för Zeus att reagera på inmatningar från batteriets ström/temperatur och generatorns ström/temperatur. Shuntarna är tillbehör och det går bra att använda exempelvis "Victron Energy - Shunt 500A/50mV".

Genom ARCO Zeus-applikationen är du i trygga händer då dina data automatiskt loggas och kan delas med din tekniker för fjärrfelsökning av ditt system. Du kan till och med importera konfigurationer från din fjärrtekniker.

Zeus optimerar batteriladdningar för 12-48 volts system. Oavsett om du använder Litium (LiFePo4)-batterier eller bly-syra djupcykelbatterier, täcker Zeus dig med sina förinställda batteribibliotek och konfigurerbara menyer för att optimera dina laddningsprofiler. Zeus hanterar en komplex uppsättning av inmatningar genom att erbjuda enkla och förståeliga alternativ.

Zeus tar även hänsyn till kraften i din motor och låter dig konfigurera generatorns kraftuttag från motorn genom att hantera fältet eller plikten. En avancerad funktion hos Zeus är att den kan göra din motor till en dedikerad generator med ett knapptryck, där den fokuserar generatorns prestanda på att snabbt återställa din batteribank.

I linje med Zeus enkla användning är Zeus den enda generatorregulatorn på marknaden som levereras med generator/batterikablar och 2 termostathakar, utan extra kostnad, vilket sparar användarna pengar och tid från att leta efter kablar på annat håll.


Funktioner:

 • Säker Bluetooth-anslutning för enkel installation, konfiguration och uppdateringar.
 • Medföljande kablar, termistorer och NMEA 2000-kit - Zeus levereras med både batterianslutningskabel och generatoranslutningskabel, samt 2 termistorer och NMEA 2000-kit.
 • Dedikerad ARCO Zeus-applikation för mobil/surfplatta för enkel och intuitiv kontrollpanel, systeminformation och ett brett utbud av förinställda och anpassningsbara regulatorinställningar. (Kompatibel med iOS och Android.).
 • Laddningstillstånd – Zeus är den första på marknaden med inbyggd funktion för laddningstillstånd, vilket eliminerar behovet av en separat monitor för laddningstillstånd.
 • Generatorläge – En avancerad funktion och en pionjär på marknaden för ARCO Zeus är möjligheten att med ett knapptryck göra din motor till en dedikerad generator, där den fokuserar generatorns prestanda på att snabbt ladda upp din batteribank. Denna hållbarhetsfunktion gör att du kan använda mindre bränsle för att generera energi till din generator.
 • Förinställda batteribibliotek – Oavsett om du använder Litium (LiFePo4)-batterier eller bly-syra djupcykelbatterier, täcker ARCO Zeus dig med sina växande förinställda batteribibliotek.
 • Dataloggning och delning - Logga din generators prestanda och inställningar trådlöst och automatiskt. Kommunicera inställningsfiler och prestandaloggar med ett knapptryck till teknisk support, samt importera och konfigurera teknikerns rekommendationer på distans.
 • CAN-buss och integrerade NMEA 2000-nätverk möjliggör överföring av relevant data till fritidsfordonsnavigeringssystem, multifunktionsdisplayer (MFDs) eller sjökortplottrar.
 • Kompatibel med alla spänningsystem - Kompatibel med 12-48 volts system.


Bra produktrelaterade länkar: