Victron Energy - AGM Super Cycle Batteri 12V/25Ah (M5)

  • 950 kr
  • 908 kr
Lowest price at PriceRunner

VICTRON ENERGY BAT412025081, är ett batteri i AGM Super Cycle-sortimentet som erbjuder den senaste elektrokemiska utvecklingarna.

Dela
Artikelnummer: BAT412025081
EAN: 8719076036999
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY BAT412025081, är ett batteri i AGM Super Cycle-sortimentet som erbjuder den senaste elektrokemiska utvecklingarna. Pastan på de positiva plattorna är mindre känslig för uppmjukning, till och med vid upprepad fullständig urladdning av batteriet, och nya tillägg till elektrolyten minskar sulfateringen vid djup urladdning.

Ett riktigt innovativt batteri
AGM Super Cycle-batterierna är resultatet av de senaste elektrokemiska utvecklingarna. Pastan på de positiva plattorna är mindre känslig för uppmjukning, till och med vid upprepad fullständig urladdning av batteriet, och nya tillägg till elektrolyten minskar sulfateringen vid djup urladdning.

Utomordentlig prestanda vid 100 % urladdningsdjup (DoD)
Tester har visat att Super Cycle-batteriet klarar minst trehundra 100 % DoD-cykler. Dessa tester bestod av en daglig urladdning till 10,8 V med I = 0,2C₂₀, följt av två timmars vila i urladdat läge och sen en återuppladdning med I = 0,2C₂₀. Dessa två timmar av vila i urladdat läge skulle skada de flesta batterier efter mindre än 100 cykler men inte Super Cyclebatteriet.

Vi rekommenderar Super Cycle- batteriet för enheter där man förväntar sig tillfälliga urladdningar till 100 % DoD, eller ofta förekommande 60–80 % DoD.

Mindre och lättare
En ytterligare förmån med den nya kemin är att batteriet är lite mindre i storlek och väger mindre jämfört med våra vanliga djupcykel AGM-batterier.

Lågt invändigt motstånd
Det invändiga motståndet är också lite lägre än i våra vanliga djupcykel AGM-batterier.


Bra produktrelaterade länkar: