Victron Energy - Huvudbrytare ON/OF 275A

  • 550 kr
  • 453 kr
Lowest price at PriceRunner

Victron Energy - Huvudströmbrytare ON/OF 275, är en Huvudbrytare 270A.

Dela
Artikelnummer: VBS127010010
EAN: 632085023072
Leverantör: Victron Energy

Victron Energy - Huvudströmbrytare ON/OF 275, är en Huvudbrytare 270A

Battery Switch 275 A
Brytaren Battery Switch har en kontinuerlig strömkapacitet och är lämplig för batterisystem på upp till 48 V. Den har ett unikt ergonomiskt och estetiskt utformat vred för enkel hantering.

Användning
Battery Switch kan användas för att isolera batteriet från DC-belastningar och/eller DCladdningskällor. Den används för att bevara batteriladdning och ett system lämnas utan tillsyn, för systemunderhåll eller vid ett nödfall. Den kan även användas för att parallellkoppla husbatteriet till startbatteriet för att komplettera en dött startbatteri eller ett dött husbatteri i händelse av ett nödfall.

Installation
Battery Switch kan antingen ytmonteras eller panelmonteras, vilket ger flexibilitet under installationen. Den innehåller fyra sidopaneler som är enkla att ta bort för kabelåtkomst. Den levereras med 16 olika klisteretiketter för att kundanpassa Battery Switch.

Säkerhet
Vredet kan tas bort för isolerings- eller säkerhetsskäl. Battery Switch uppfyller standarden ISO8846 om skydd mot antändning och passar för användning i ett maskinrum.


Bra produktrelaterade länkar: