Raymarine - CPT-S Inomskrovsgivare i plast med HIGH CHIRP, 0, 12, 20 grader

  • 2 090 kr
  • 1 390 kr
Lowest price at PriceRunner

RAYMARINE CPT-S, är en inomskrovsgivare för glasfiberskrov utan kärna. Lämpar sig för applikationer som segling, cruising och små motorbåtar.

Dela
Artikelnummer: A80691
EAN: 723193840610
Leverantör: Raymarine

RAYMARINE CPT-S, är en inomskrovsgivare för glasfiberskrov utan kärna. Lämpar sig för applikationer som segling, cruising och små motorbåtar som stöder CPTS-S in-skrov-givare CHIRP-drift centrerad på 200kHz. CPT-S i skrovet. Ansluts direkt till Element S och ansluts till Axiom RV, Axiom Pro och Element HV med hjälp av A80490- eller A80559-adaptrar, respektive. En innovativ design av givarrörshus gör att CPT-S In-Hull kan monteras i skrov från 0 till 25 graders deadrise.

Enkel att installera
CPT-S In-skrov är designad för limning på fartyg utan kärnor glasfiberskrov. Ett passande givarehus gör att givaren enkelt kan anpassas till skrov med deadrise-vinklar mellan 0° och 25°.

Sonar läsning för Cruisers
CPT-S In-Hull sänder i High CHIRP-bandet för pålitlig djupinspelning, fiskinriktning och bottentäthet. Para ihop CPT-S In-hull med en Raymarine MFD för allmänna navigering och scouting ankringsplatser.

Exakt prestanda
Givare i skrovet erbjuder pålitlig djupprestanda i marschhastigheter. CPT-S In-skrov rymmer RIBS, trailerbåtar och applikationer där man borrar igenom skrovet eller monteringen på akterspegeln är inte praktiskt.

Bra produktrelaterade länkar: