FLIR E70520 - M364C LR, stabiliserad IP-värmekamera (640x512, 30 Hz, 18grader), färgkamera med pan, tilt, 30x optisk o

 • 403 420 kr
 • 382 190 kr

FLIR M364C LR både M364C och M364C-LR har en högupplöst kamera med låg upplösning och en av de mest avancerade FLIR-termiska bildkärnorna.

Dela
Artikelnummer: E70520
Leverantör: FLIR

FLIR M364C LR både M364C och M364C-LR har en högupplöst kamera med låg upplösning och en av de mest avancerade FLIR-termiska bildkärnorna och ger en elit medvetenhet om vattnet. Båda kamerorna använder multispektral avbildning för att leverera exklusiv FLIR Color Thermal Vision ™ (CTV) -teknologi. Color Thermal Vision blandar synliga kamerainformationer med en termisk bild, överlager viktiga färgbilder som gör att kaptener kan identifiera navigationshjälpmedel och andra fartyg i den termiska scenen positivt. Enastående bildprestanda, intelligent objektigenkänningsteknik och förbättrad gyrostabilisering gör M364C och M364-LR nödvändiga verktyg för brottsbekämpande, kommersiella sjömän och seriösa fritidsbåtar. JCU ingår ej.


M364C och M364C-LR innehåller en termisk avbildningssensor och HD-lågbelysningskamera för högpresterande multispektral avbildning. Förmågan att fånga detaljer i termiskt och synligt ljus gör att Color Thermal Vision (CTV) -teknologi kan erbjuda en mer fullständig bild av vad som ligger framöver. Exklusiv FLIR Color Thermal Vision blandar synliga kamerainformationer med en termisk bild, överlager viktiga färgbilder som gör att kaptener kan identifiera navigationshjälpmedel och andra fartyg i den termiska scenen positivt.

 • Elitmedvetenhet med avancerad multispektral avbildning
  Elitmedvetenhet med avancerad multispektral avbildning

 • Säker navigering med intelligent hinderigenkänning
  Integrerad Marine Video Analytics (MVA) känner automatiskt igen flytande objekt och andra fartyg.

 • Sömlös integrering
  Exceptionell anslutning till navigations- och säkerhetssystem.


Grundläggande specifikationer

Detector Type
640 x 512 VOx Microbolometer
Field of View
18° x 13.5°
Image Processing
FLIR Proprietary Digital Detail Enhancement
HD-SDI Lossless Video Output
Yes
Network Video Output
Single H.264 Network Video Stream
Pan & Tilt Adjustment Range
360° Continuous Pan, ± 90° Tilt
Pan/Tilt
Yes


Bra produktrelaterade länkar: