Victron Energy BPP900410200 - Maxi GX

  • 27 300 kr
  • 24 570 kr

VICTRON ENERGY BPP900410200, Maxi GX är medlem i produktfamiljen GX. GX-enheten ligger i hjärtat av systemet.

Dela
Artikelnummer: BPP900410200
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY BPP900410200, Maxi GX är medlem i produktfamiljen GX. GX-enheten ligger i hjärtat av systemet. Den tillhandahåller övervakning och fungerar som kommunikationscentrum för installationen. Jämfört med andra GX-enheter har Maxi GX störst CPU-kraft och mest VE.Direct-portar: 25. Detta är GX-enheten som är till för att användas med stora system med många VE.Direct MPPT-solcellsladdare.

Victron Remote Management – portalens fulla kapacitet
Victrons fjärrstyrningsportal (VRM, Victron Remote Management) ger full tillgång till de mycket omfattande kontrollerna och inställningar på alla systemkomponenter som är anslutna till er Maxi GX. Den gör det möjligt att logga in och göra installationer – var som helst, när som helst. Denna kraftfulla applikation tillhandahåller även problemfria diagnoskontroller och analyser av sparad information.

Automatisk start/stopp av generator
Maxi GX kan programmeras för att automatiskt starta generatorn på grund av låg spänning, hög belastning eller batteriets laddningsstatus. Den kan även anpassas till att fördröja uppstart till i slutet av ”lugna” perioder och på så sätt undvika oavsiktliga störningar nattetid.

Fjärrkonsol – kontrollera allt var som helst...
Funktionen Remote Console tillhandahåller full åtkomst på distans till alla inställningar via internet och VRM-portalen.


Bra produktrelaterade länkar: