Paguro Generators

PAGURO GENERATORS - VTE: s marina generatoruppsättningar är marknadens ledande för optimala förhållandet mellan prestanda, tystnad och liten storlek. PAGURO-serien är mycket bred för att tillgodose alla krafter och prestanda, för segelbåtar och motorbåtar.

Tyst
Både motorn och Paguro-generatorens växelströmsgenerator är vattenkylda: eftersom det inte behövs någon ventilation för kylning, reduceras bullret drastiskt. Dessutom har det yttre skalet en enda liten öppning för ingången till förbränningsluften med en labyrintväg som förhindrar att bruset kommer ut; det yttre höljet är tillverkat av förstärkt flerskiktsfiberglas och täckt med hög densitet neopren för maximal ljudisolering.

Lätt och kompakt
Varje produkt i Paguro-serien är designad och byggd med ad hoc-komponenter för att minska de övergripande dimensionerna och utnyttja de tomma utrymmen inuti. Tack vare VTE-tekniken är varje Paguro-generator den mest kompakta med samma energiprestanda. Liksom Paguro 2000 som, med endast 46 kg vikt och ultrakompakta dimensioner (47 x 40 x h 47 cm), ger 2 kW kontinuerligt.

Säker
VTE-generatorerna är utrustade med varningslampor och en lastindikator med en lysande kolonn med LED för en omedelbar utvärdering av den levererade kraften. De stannar automatiskt vid lågt oljetryck eller övertemperatur.


Kontakta oss för en offert på Paguro Generators.