BEHÖVER DU HJÄLP ATT DESIGNA DITT PROJEKT?

Vi på Digital Skipper brinner för Marin Digitalisering och vår målsättning är att du skall hitta såväl inspiration som de produkter du behöver för att genomföra just ditt projekt! Dock räcker det inte alltid att ha tillgång till tusentals spännande produkter för att kunna designa sitt projekt, utan det behövs ofta någon som är med och vägleder till rätt lösning och kan hjälpa till med designen för att projektet skall kunna gå hela vägen i mål.


Hur går det till?

1.

Du beskriver ditt projekt i formuläret nedan tillsammans med dina kontaktuppgifter.

2.

Vi genomför ett första möte över telefon eller video där vi pratar igenom ditt projekt.

3.

Vi skapar en initial design med tillhörande system-skiss och offert.

4.

Vi genomför ett andra möte där vi går igenom lösningen, offerten och gör eventuella justeringar.Om oss
Digital Skipper – Butiken för dig som arbetar med, eller har passion för Marin Digitalisering! Vår målsättning är att du skall hitta såväl inspiration som de produkter du behöver för att genomföra just ditt projekt!
Kundtjänst
Om du har några önskemål, funderingar eller bara vill komma i kontakt med oss? E-post [email protected], telefon +46 8 124 423 20.


Hos oss har du alltid fri frakt från ett ordervärde på 1.000kr (DHL), snabba leveranser och möjlighet att betala med faktura. Vi säljer produkter från en rad kända varumärken såsom: ACR, Actisense, Amit, Airmar, Blue Sea Systems, CZone, Em-trak, Flir, Fusion, Glomex, Icom, Lectrotab, Maretron, MOB+, Navionics, Oceanflex, Ocean Signal, Paguro Generators, Poynting, Raymarine, Shakespeare, Simarine, SmartPlug, Standard Horizon, Sunbeam Systems, Veratron, Victron Energy och Yacht Devices.